top of page

University of Toronto: Başvuru Şartları, Ücretler, Genel Bilgiler

Güncelleme tarihi: 15 Mar

Toronto Üniversitesi Kanada’nın en prestijli ve en çok tanınan üniversitesidir. Toronto’nun Ontario bölgesinde yer alır ve Toronto şehir merkezinde yer alan Queen’s Park’i boydan boya çevreleyen bir ana kampüsü vardır. St. George olarak anılan bu ana kampüste 66.000 kadar öğrenci olup, 97.000 kadar olan toplam üniversite nüfusunun çoğunluğunu oluşturur. Yanı sıra, Toronto’nun doğu ve batı yakasında yer alan iki kampüsü daha vardır.


Toronto Üniversitesi küresel çapta tanınmasının yanı sıra çeşitli alanlardaki başarıları ile de dikkat çeker. Toronto Üniversitesi ayrıca Kanada’da yer alan üniversiteler arasında bilimsel araştırmalar için en fazla bütçe ayıran kurum olma özelliğini taşımaktadır.


1827 yılında kurulan Toronto Üniversitesi, yaklaşık 27.000 uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Bu rakam, toplam nüfusun %30una yakındır. Üniversite birçok farklı alanda lisans ve yüksek lisans program sunmasının yanı sıra 7 farklı koleje de ev sahipliği yapmaktadır. 2022 ve 2023 yılında dünyanın en iyi 18. Üniversitesi seçilen Toronto, Kanada’da bulunan üniversiteler arasında ilk sırada yer alır.


Toronto Üniversitesi, ilk kurulduğunda King's College adı ile kurulmuş bir üniversiteydi ve kamu araştırmaları yapıyordu. Üniversitenin ismi daha sonra Toronto olarak değiştirildi.


Toronto Üniversitesi (U of T), araştırma, öğretim ve inovasyonda mükemmellik konusundaki ünü ile dünyanın en üst sıralarda yer alan üniversitelerinden biridir. Toronto Üniveristesi U of T'de eğitim almak isteyen uluslararası bir öğrenciyseniz, bu yazı size üniversite başvuru koşulları, ücretler, burslar, sıralamalar, konaklama, kabul oranı, ünlü mezunlar ve yüksek lisans programları hakkında bazı yararlı bilgiler sunacak.


Toronto Üniversitesi hakkında bilgi almak ve daha detaylı sorular için eğitim danışmanımızla online randevu gerçekleştirebilir ve aklınıza takılan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.


toronto üniversitesi kampüsü

University of Toronto Dünya Sıralaması (Ranking)

U of T, çeşitli ulusal ve uluslararası sıralama kuruluşları tarafından sürekli olarak dünyanın en iyi üniversiteleri arasında gösterilmektedir. Son sıralamalardan birkaçı şöyledir:


QS Dünya Üniversite Sıralaması 2023: #25 dünya sıralaması

Times Higher Education Dünya Üniversite Sıralaması 2023: #18 dünya sıralaması

Dünya Üniversiteleri Akademik Sıralaması 2023: #23 dünya

US News & World Report En İyi Küresel Üniversiteler Sıralaması 2023: #17 dünya birincisi


Bu sıralamalar U of T'nin öğretim, araştırma, yenilikçilik, istihdam sağlanabilirlik ve sosyal etki alanlarındaki mükemmelliğini yansıtmaktadır. U of T ayrıca mühendislik, tıp, bilgisayar bilimleri, psikoloji, hukuk, işletme vb. gibi belirli konu alanlarında da üst sıralarda yer almaktadır.


Toronto Üniversitesi Kampüsleri

Toronto Üniversitesi'nin üç kampüsü bulunmaktadır. Bunlar; Toronto Şehir Merkezi (St. George), Mississauga ve Scarborough kampüsleridir. Toronto şehir merkezindeki St. George kampüsü birçok önemli tesise sahiptir. Toronto Mississauga Üniversitesi (UTM), University of Toronto'nun ikinci en büyük kampüsüdür. Scarborough kampüsüyse, ayırt edici özelliği olarak deneysel eğitime odaklanır.

Toronto Şehir Merkezi (St. George): U of T’nin en büyük ve en eski kampüsüdür. Fen, beşeri bilimler, sosyal bilimler, işletme, hukuk, mimarlık, müzik, eğitim ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Toronto Mississauga Üniversitesi (UTM): U of T’nin ikinci en büyük kampüsüdür. Biyoloji, kimya, bilgisayar bilimi, ekonomi, yönetim, psikoloji, sosyoloji ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Scarborough Üniversitesi (UTSC): U of T’nin en yeni kampüsüdür. Çevre bilimi, nörobilim, uluslararası kalkınma çalışmaları, medya çalışmaları, yönetim ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.


Toronto Üniversitesi Mezun Kişiler ve Ünlü İsimler


University of Toronto mezunu dünyaca ünlü ve kaliteli işler yapan birçok isim çıkmıştır. Bu isimlerden bazıları:


Lester B. Pearson Kanada Başbakanı ve aynı zamanda 1957 Nobel Barış Ödülünü almıştır

Roberta Bondar

Uzaya giden ilk kadın astronot aynı zamanda sinir hastalıkları uzmanı

Margaret Atwood Mucit, Yazar, Öğretmen


David Cronenberg

Yönetmen


Erving Goffman

20. Yüzyıla adını yazdıran sosyolog


Rudy Giuliani

107. New York Valisi


Margaret Atwood

50'den fazla kurgu, şiir ve deneme kitabı yazmış olan ünlü bir yazardır. En çok The Handmaid's Tale ve The Blind Assassin romanlarıyla tanınmaktadır.


Lester B. Pearson

Süveyş Krizi'nin çözümündeki rolü nedeniyle 1957 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanan Kanada'nın eski başbakanı.


Frederick Banting

İnsülini keşfeden ve 1923 yılında Nobel Fizyoloji ve Tıp Ödülü'nü kazanan tıp bilimcisi.


Marshall McLuhan

"Araç mesajdır" ve "küresel köy" terimlerini ortaya atan filozof ve medya teorisyeni.


Roberta Bondar

1992'de uzaya çıkan ilk Kanadalı kadın olan nörolog ve astronot.


Drake

Dört Grammy Ödülü kazanmış ve birçok Billboard rekorunu elinde bulunduran bir rapçi, şarkıcı ve aktör. Kendisi aynı zamanda Toronto Raptors basketbol takımının "küresel elçisi" olarak da bilinmektedir.


Bir çok ünlü isim bu üniversitedeki nitelikli eğitimden geçerek başarılı olmuşlardır.


Toronto Üniversitesi Fakülteleri

Toronto Üniversitesi, Kanada'nın en iyi ve en eski üniversitelerinden biridir. Dünyanın en iyi üniversiteleri arasında ilk 25'te yer alır ve birçok alanda önemli araştırmalara imza atmıştır. Toronto Üniversitesi'nde öğrenciler, farklı disiplinlerden çok çeşitli bölümler arasından seçim yapabilirler. İşte Toronto Üniversitesi'nin en popüler bölümleri:


Mühendislik: Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik Fakültesi, Kanada'nın en büyük ve en prestijli mühendislik okullarından biridir. Bilgisayar, elektrik, makine, kimya, biyomedikal, endüstri, sivil ve çevre mühendisliği gibi 10 farklı lisans programı sunar.


Tıp: Tıp Fakültesi, Kanada'nın ilk tıp okuludur ve dünyanın en iyi tıp eğitimi veren kurumlarından biridir. İnsülinin keşfi, kök hücre araştırmaları ve kara deliklerin tanımlanması gibi tarihi başarılara sahiptir. Tıp Fakültesi'nde öğrenciler, temel bilimlerden klinik uygulamalara kadar geniş bir yelpazede eğitim alabilirler.


Hukuk: Hukuk Fakültesi, Kanada'nın en eski ve en saygın hukuk okullarından biridir. Kanada hukuk sisteminin yanı sıra uluslararası hukuk, insan hakları hukuku, anayasa hukuku, vergi hukuku ve iş hukuku gibi alanlarda uzmanlaşma imkanı sunar. Hukuk Fakültesi'nden mezun olanlar, Kanada'nın en yüksek mahkemelerinde yargıçlık yapmış veya başbakanlık dahil olmak üzere önemli siyasi görevler üstlenmiştir.


İşletme: Rotman Yönetim Okulu, Kanada'nın en büyük ve en iyi işletme okullarından biridir. Lisans, yüksek lisans ve doktora seviyelerinde işletme eğitimi verir. Finans, işletme, pazarlama, muhasebe, strateji, girişimcilik, liderlik ve inovasyon gibi birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır. Rotman Yönetim Okulu'nden mezun olanlar, Kanada ve dünyanın önde gelen şirketlerinde yönetici pozisyonlarında çalışmaktadır.


Fen-Edebiyat: Fen Edebiyat Fakültesi Toronto Üniversitesi'nin en büyük fakültesidir ve 300'den fazla lisans programı sunar. Edebiyat bölümü ise öğrencilere İngilizce dahil olmak üzere 40'tan fazla dilde edebiyat çalışma imkanı sağlar. Edebiyat bölümünde öğrenciler, edebiyat tarihi, eleştirisi, teorisi ve yaratıcı yazarlık gibi konularda eğitim alabilirler.


Diğer enstitü ve fakülteler:

Bilgi Fakültesi: Bilgi yönetimi, kütüphanecilik, arşivcilik, müze çalışmaları ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Dalla Lana Halk Sağlığı Okulu: Halk sağlığı, epidemiyoloji, biyoistatistik, sağlık politikası ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Diş Hekimliği Fakültesi: Diş hekimliği, diş cerrahisi, diş protezi ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Eczacılık Fakültesi: Eczacılık, ilaç bilimi, farmakoloji ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Hemşirelik Fakültesi: Hemşirelik, sağlık bilimi, sağlık yönetimi ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Kamu Politikası ve Yönetişim Yüksekokulu: Kamu politikası, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Kinesiyoloji ve Beden Eğitimi Fakültesi: Kinesiyoloji, beden eğitimi, spor bilimi ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Mimarlık, Peyzaj ve Tasarım Fakültesi: Mimarlık, peyzaj mimarlığı, tasarım çalışmaları ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Müzik Fakültesi: Müzik performansı, müzik teorisi, müzik tarihi ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Ontario Eğitim Araştırmaları Enstitüsü: Eğitim araştırmaları, eğitim psikolojisi, eğitim sosyolojisi ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Orman Fakültesi: Orman bilimi, orman mühendisliği, orman ekonomisi ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Sosyal Hizmet Fakültesi: Sosyal hizmet, sosyal refah, sosyal adalet ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Toronto İlahiyat Okulu: İlahiyat, din bilimi, din felsefesi ve daha birçok alanda lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.


Toronto Üniversitesi Lisans ve Yüksek Lisans Programları


Üniversite birçok farklı alanda lisans ve yüksek lisans program sunmaktadır. Toronto üniversitesi bölümleri lisans ve yüksek lisans olarak ayrılmaktadır.


Lisans Eğitimi Bölümleri

· Molecular Biology– Moleküler Biyoloji

· Sociology- Sosyoloji

· Psychology - Psikoloji

· Cinema Studies - Sinema

· Civil Engineering - İnşaat Mühendisliği

· Design of Architecture, Landscape - Mimari ve Peyzaj

· Astronomy and Astrophysics- Astronomi ve Astrofizik

· Computer Engineering – Bilgisayar Mühendisliği

· Computer Science – Bilgisayar Bilimi

· Data Science – Data Bilimi

· Economics - Ekonomi

· Industrial Engineering – Endüstri Mühendisliği

· Chemical Engineering - Kimya Mühendisliği

· International Relations – Uluslararası İlişkiler

· Management - Yönetim

· Statistics - İstatistik

· Electrical Engineering – Elektrik Mühendisliği

· Engineering Science – Mühendislik Bilimi

· Information Security – Bilgi Güvenliği


Gibi çeşitli programlardan oluşmaktadır. Toronto Üniversitesi’nde master ve doktora eğitim almak isteyenler ise aşağıdaki program türlerini seçebilirler.


Yüksek Lisans Programları

· Biomedical Engineering - Biyomedikal Mühendisliği

· Electrical and Computer Engineering - Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği

· Finance – Finans

· Nutritional Sciences – Beslenme Bilimi

· Economics – Ekonomi

· Architecture- Mimarlık

· Biochemistry – Biyokimya

· Cinema Studies – Sinema

· Civil Engineering- İnşaat Mühendisliği

· East Asian Studies - Doğu Asya Araştırmaları

· Psycholog – Psikoloji

· Sociology – Sosyoloji

· Management – Yönetim


University of Toronto masters programs for international students hakkında bilgi edinmek ve yabancı öğrencilerin master programına kabul edilme şartları ve kriterleri hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.



toronto üniversitesi master

University of Toront MBA Programı

MBA olarak kısaltılan ve açılımı İşletme Yüksek Lisansı olan bu programda hangi alanların yer aldığına bakalım.


Full-Time MBA - Tam Zamanlı MBA

Morning MBA / Evening MBA – hem sabah hem de akşam olan MBA

Global Executive MBA for Healthcare and the Life Sciences - Sağlık ve Hayat Bilimleri MBA

Rotman SDA Bocconi - Global Executive MBA

One-Year Executive MBA (1 senelik yöneticilere yönelik MBA) programları yer alır.


Toronto Üniversitesi İçin Gereken Not Ortalaması ve Taban Puanlar

University of Toronto Lisans başvurularında lise diploması için net bir ortalama belirtmez fakat öğrencinin yüksek not ortalamasına sahip olması beklenir. IB öğrencilerinden beklenen puan toplamda minimum 27 puandır. Bu puanlar alanlara ve bölümlere göre değişiklik göstermektedir. Toronto Üniversitesi Yüksek Lisans Şartları arasında ise en önemlisi istenilen not ortalamasının minimum 4 üzerinden 3 olmasıdır.


toronto üniversitesi kabul şartları

Toronto Üniversitesi Kabul, Başvuru Şartları ve Takvim

Toronto Üniversitesi, Kanada'nın en prestijli ve uluslararası üniversitelerinden biridir. Uluslararası öğrenciler için başvuru koşulları ve takvimi, fakülteye ve programa göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak, uluslararası öğrencilerin başvurmak için aşağıdaki adımları izlemesi gerekmektedir:


  • Başvuru formunu doldurmak ve başvuru ücretini ödemek. Başvuru formu, üniversitenin web sitesinde bulunabilir. Başvuru ücreti, 2023-2024 akademik yılı için 180 Kanada Doları'dır.

  • Lise diploması veya eşdeğerini sunmak. Uluslararası öğrencilerin, lise eğitimlerini tamamladıklarını ve üniversitenin kabul edebileceği bir not ortalamasına sahip olduklarını kanıtlamaları gerekir. Bazı programlar, belirli derslerde belirli notları gerektirebilir.

  • İngilizce yeterlilik belgesi sunmak. Uluslararası öğrencilerin, İngilizce dilinde eğitim alabilecekleri bir seviyede olduklarını göstermeleri gerekir. Üniversite, TOEFL, IELTS, CAEL, Duolingo veya Pearson PTE gibi çeşitli sınavlardan alınan skorları kabul etmektedir. Gerekli minimum skorlar, fakülteye ve programa göre değişiklik göstermektedir.

  • Ek belgeler sunmak. Bazı programlar, uluslararası öğrencilerden ek belgeler isteyebilir. Örneğin, portföy, özgeçmiş, referans mektubu, motivasyon mektubu veya mülakat gibi. Bu belgelerin teslim tarihleri ve formatları, programa göre farklı olabilir.

Toronto Üniversitesi başvuru takvimi


Başvuruların açılması: 1 Ekim 2023

Erken başvuru tarihi: 15 Kasım 2023

Son başvuru tarihi: 15 Ocak 2024

Kabul kararlarının ilanı: Mart - Nisan 2024

Kayıt tarihi: 1 Mayıs 2024


Başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi için, danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.


Toronto Üniversitesi başvuru şartları

Uluslararası öğrencilerin aşağıdaki koşulları sağlamaları gerekmektedir:

  • Lisans başvuruları için lise diploması veya eşdeğer bir belge

  • Lisansüstü başvurular için lisans diploması veya eşdeğer bir belge

  • İngilizce yeterlilik kanıtı (TOEFL, IELTS, CAEL, PTE Academic veya Cambridge English gibi uluslararası kabul gören bir sınavdan alınmış skor)

  • Akademik transkriptler

  • Başvuru formu ve ücreti

  • Kişisel beyan veya niyet mektubu

  • Referans mektupları

  • CV / Özgeçmiş

  • Ek belgeler (programa bağlı olarak portfolyo, deneme, araştırma önerisi gibi belgeler istenebilir)

Toronto Üniversitesi Başvuru Ücretleri

Toronto Üniversitesi'nde eğitim almak isteyen uluslararası öğrenciler lisans programları için yıllık ortalama 60.000 Kanada Doları eğitim ücreti öder. 2023 - 2024 Bölümlere göre öğrenim ücretlerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Bölüm

Öğrenim Ücreti

Bilgisayar Bilimleri

$60,510 - Kanada Doları

Biyoinformatik

$60,510 - Kanada Doları

Diğer Sanat Programları

$60,510 - Kanada Doları

Diş Hekimliği

$118,040 - Kanada Doları

Eczacılık

$49,480 - Kanada Doları

Gazetecilik

$60,510 - Kanada Doları

Görsel Çalışmalar

$60,510 - Kanada Doları

Hemşirelik

$46.310 - Kanada Doları

Hukuk (JD)

$62,880 - Kanada Doları

İşletme Lisans Programı

$60,510 - Kanada Doları

Mimari Çalışmalar

$60,510 - Kanada Doları

Müzik

$43,620 - Kanada Doları

Paramedik

$60,510 - Kanada Doları

Radyasyon Bilimleri

$41,150 - Kanada Doları

Sanat ve Sanat Tarihi

$60,510 - Kanada Doları

Işletme

$60,510 - Kanada Doları

Tıp

$91,760 - Kanada Doları

Uygulamalı Bilimler

$65,410 - Kanada Doları

Veri Bilimi

$60,510 - Kanada Doları

Yeni Medya

$60,510 - Kanada Doları

*Tüm ücretler Kanada Doları cinsinden olup 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı senelik öğrenim ücretlerini göstermektedir.


Toronto Üniversitesi Başvuru Dönemi ve Tarihleri


Lisans programına başvurmak istiyorsanız son başvuru tarihi Ocak ayında,

Yüksek Lisans programına başvurmak istiyorsanız son başvuru tarihi Aralık ayında gerçekleşir. Kendi bölümünüzle ilgili daha detaylı bilgi ve Kanada’daki yaşam hakkında bilgi için eğitim ve göçmenlik danışmanlarımız ile 30 dakikalık online görüşme sağlayabilirsiniz.


toronto üniversitesi başvuru

Toronto Üniversitesi Konaklama Olanakları

Toronto Üniversitesi’nde öğrenciler için birçok konaklama seçeneği bulunmaktadır. Öğrenciler kampüs içindeki yurtlarda, kampüs dışındaki özel yurtlarda, aile yanında veya kiralık evlerde kalabilirler.


Kampüs içindeki yurtlar, öğrencilerin üniversite yaşamına daha kolay adapte olmalarına yardımcı olur. Öğrenciler yurtlarda sınıflara, kampüs etkinliklerine, spor tesislerine ve kütüphanelere yürüyerek gidebilirler. Ayrıca, film geceleri, rekreasyonel spor etkinlikleri, çalışma grupları ve kulüp aktivitelerine katılabilirler.


Üniversitenin her bir kampüsünde farklı konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Örneğin, Scarborough kampüsünde hem apartman daireleri hem de townhouse’lar bulunmaktadır. Bu konaklama birimlerinin çoğu tek kişilik odalara sahiptir ve erişilebilir konaklama imkanları da mevcuttur.


Eğer öğrenciler kampüs dışında yaşamayı tercih ederse, Toronto Üniversitesi’nin konut ofisleri öğrencilere kiralık piyasasını anlamalarına ve en iyi seçeneği bulmalarına yardımcı olabilir. Öğrenciler, üniversitenin dışında kiralık konut ilanlarını inceleyebilir ve oda arkadaşı bulmak için Oda Arkadaşı Bulucu hizmetini kullanabilirler.


Toronto Üniversitesi Kampüste yaşamanın avantajları


Kolaylık: Derslerinize, kütüphanelere, laboratuvarlara vb. yürüyerek veya toplu taşıma araçlarıyla gidebilirsiniz.

Topluluk: Farklı geçmişlerden, kültürlerden ve ilgi alanlarından gelen diğer öğrencilerle tanışabilir ve etkileşime geçebilirsiniz.

Destek: U of T veya üniversiteniz tarafından sunulan akademik, kişisel ve sosyal destek hizmetlerine ve programlarına erişebilirsiniz.

Olanaklar: İnternet erişimi, çamaşırhane, yemek, dinlenme vb. olanaklardan yararlanabilirsiniz.


Toronto Üniversitesi Kampüs dışında yaşamanın avantajları


Esneklik: Tercihlerinize ve bütçenize göre konaklama türünüzü, konumunuzu ve fiyatını seçebilirsiniz.

Bağımsızlık: Yurt kurallarına veya politikalarına uymadan kendi yaşam düzeninizi ve harcamalarınızı yönetebilirsiniz.

Çeşitlilik: Şehri keşfedip kültürünü, eğlencesini, yemeklerini deneyimleyebilirsiniz.


Konaklama maliyeti, konutun türüne, konumuna ve kalitesine bağlı olarak değişmektedir. Uluslararası öğrenciler için kampüs içi konaklamanın ortalama maliyeti yıllık yaklaşık $12.000 Kanada Doları’dır. Uluslararası öğrenciler için kampüs dışı konaklamanın ortalama maliyetiyse yıllık yaklaşık $10.000 Kanada Doları’dır.


University of Toronto Yorumları ve Görüşleri


Toronto Üniversitesi’nde okumak ya da Toronto Üniversitesi dil okulu bölümüne kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, üniversite hakkındaki yorumlara da oldukça önem vermektedir. İşte bu yorumlardan birkaçı:


“C&C'den Murat, Çiğdem ve Cem orta okulda okuyan kızımızla birlikte İstanbul’dan Ottawa’ya iş nedeniyle transfer aşamamızda ve uyumlanma sürecimizde en büyük desteğimiz oldu. Özellikle en doğru okulu seçme, yerleşme, gerekli yasal ve bürokratik ve akla gelebilecek her türlü konuda çok hızlı ve daha önemlisi güvenilir desteklerini aldık. Ne kadar teşekkür etsek az kalır.”


“Şu zamana kadar aldığım en kaliteli hizmetti, çok nazik, yardımsever, düşünceliydiler kesinlikle çok başarılı bir ekip. Hiç şüphe duymayın, çok güvenilir onların sayesinde hayallerimi yaşamak için bir fırsata sahibim.”


Toronto Üniversitesi ekşi yorumlarında da üniversitede okumuş veya eğitim almış kişiler tarafından yapılan gerçekçi yorumlar bulunmaktadır. Ayrıca referanslar bölümünden de C&C - Kanada’da Egitim ekibimiz aracılığı ile bu okula giderek memnun kalınan tüm yorumları okuyabilirsiniz.


Konforlu ve iyi bir yaşam sunan, Kanada’nın en iyi üniversitesi sayılan Toronto Üniversitesi’nde iyi ve kaliteli bir eğitim alarak istediğiniz alanda uzmanlaşabilir ve okul sonrası iş imkanlarınızı değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Mezunlarının neredeyse hepsinin iyi konumlarda olduğu Toronto Üniversitesi, size iyi yaşam koşulları ve parlak bir gelecek vadediyor.


Kanada’ya vize başvurusu ve Toronto Üniversitesi kabul ve başvuru sürecinde deneyimli eğitim ve göçmenlik danışmanlarımızda görüşerek birlikte yol haritanızı çizmeye yardımcı olmak istiyoruz. Merak ettiğiniz tüm sorular için online randevu alarak 30 dakika boyunca danışmanımızdan hizmet alabilirsiniz.


Kanada'da Üniversite Okumak İçin Diğer Yazılarada Göz Atın:

2.036 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page