top of page

Kanada'ya Süper Vize ile Gitmek: Süper Vize Nedir ve Nasıl Alınır?

Güncelleme tarihi: 5 Şub

Kanada’ya süper vize ile gitme konusu oldukça kapsamlı ve detaylı bir bilgilendirme gerektirmektedir. Kanada’ya ziyaret için süper vize denilen vize türü kendine has özellikleri olan özel bir vize türüdür. Kanada vatandaşı ya da Kanada’da kalıcı oturum sahibi olan aile üyelerinin anne/baba ve büyükanne/büyükbaba gibi yakınlarına uzun süreli ziyaretler için verilen vize türü olan süper vize, aile birleşimi amacını kapsamaktadır.

Kanada’ya sürekli olarak ziyaretlerde bulunmak isteyen aile üyelerine verilen süper vize genel olarak geçici bir oturum izni de sağlamaktadır. Uzun vadeli bir ziyaret için geçerli olan süper vizeler standart turist vizelerinden farklıdır. Bu vize tipi Kanada’ya tekrarlı ziyaretler yapmak isteyen kişi ve aile bireylerine sağladığı avantajlar ile öne çıkmaktadır.

Süper vize avantajlar ile birlikte esnekliği ile de ön plana çıkmaktadır. Süper vize başvurusunda bulunmak isteyen kişiler için ise bu durum pek kolay değildir. Bu süper vizeyi elde etmek isteyen kişiler Kanada’daki aile üyelerinden birinin daveti ve destek mektubunu beraberinde sunmalıdır.

Bahsedilen bu mektup da ziyaretin süresini, amacını ve finansal durumlarıyla ilgili detayları içermelidir. Kanada süper vize konusunda oldukça hassas davranmaktadır. Sağlık sigortası gibi konular da bu vize başvurularında değerlendirilmeye alınırken başvuru sahipleri Kanada devletinin belirlediği kriterleri de karşılamak durumundadır.

Özellikle belge ve gereklilikleri sağlamak önemlidir. Bahsedilen belgeler arasında pasaport, sağlık durumu, mali durum ve biyometrik veriler önemli rol oynamaktadır. Kanada’ya olan bağlılıkları göstermek için de Kanada hükümeti bireylerden farklı belgeler isteyebilmektedir.

Süper vize almak isteyen kişiler genel olarak Kanada Göçmenlik ve Vatandaşlık İdaresi’ne yani IRCC’ye başvuru yapmalıdır. Online olarak da yapılabilen bu başvurularda başvuru süreçleri titizlikle yürütülmelidir. Belgeleri hazırlama, başvuru formunun eksiksiz bir biçimde doldurulması, belirtilen ve gerekli ücretlerin ödenmesi de bu anlamda önemlidir.

Başvuru sahipleri genel olarak belirli ücret ödemek durumunda kalabilmektedir. Süper vize ücretleri hakkında daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bu ücretler başvurunun işlenmesi için gerekli olan masrafları kapsarken, tüm bu aşamalar sonucunda başvuru süreci başlamaktadır.


Kanada ziyaretçi vizesi olarak da geçen süper vize başvuru sürecinde IRCC başvuruları değerlendirmeye almaktadır. Değerlendirme süreci olumlu ya da olumsuz geçebilir ve bu süreç tamamlandıktan sonra ise başvuru sahiplerinin başvuruları onaylanırsa belirli bir süre içerisinde Kanada’ya ziyaret etme hakkını elde edebilmektedirler.






Süper Vize Nedir?

Kanada vatandaşları ya da Kanada’da kalıcı oturum sahiplerinin yabancı ülkelerde yaşayan aile üyeleri (anne/baba ve büyükanne/büyükbaba) için uygulanan bir özel vize türü olarak da bilinen süper vize, Kanada’nın en ünlü vizelerindendir. 


Bu vize genel olarak anne, baba, büyükanne ve büyükbaba gibi aile üyelerinin Kanada’da bulunan yakınlarına uzun süreli ziyaretlerde bulunmalarını mümkün kılabilmektedir.

Bir anlamda Kanada anne baba vizesi olarak da geçebilen bu süper vize Kanada Göçmenlik ve Vatandaşlık İdaresi olan IRCC tarafından verilmektedir. Başvuru sahiplerine uzun süreli ziyaretler için geçici oturma izni sağlayan bu vize standart olan turistik vizelerden farklılıklar göstermektedir.


Süper vize, çocuklarınızı veya torunlarınızı tek seferde 5 yıl boyunca ziyaret etmenize olanak sağlar. 10 yıla kadar bir süre için birden fazla giriş sağlayan bir vizedir. Bu süreçte birden fazla giriş yapmalarına da olanak tanıyan süper vizede vize sahibi vize süresi kapsamında Kanada’ya birden fazla kez seyahatte bulunabilmektedir.

Aile birleşimi amacı taşıyan süper vize hakkında daha fazla bilgi edinmek için sitemize göz atabilirsiniz. Bununla birlikte süper vize aile ziyaretleri için daha uzun süreli çözüm arayanlar için de ideal olabilmektedir.


Özellikle çocuklar ve torunlar ile uzun süreli vakit geçirmek isteyen kişilerin tercih ettikleri bir vize seçeneği olan süper vize bu anlamda büyük önem taşımaktadır. Başvuru süreçlerinde genel olarak aile üyelerinden gelen bir davet mektubu önemli rol oynamaktadır. Destek mektubu olarak da bilinen bu mektupta ziyaretin amaç, süre ve finansal destek ile ilgili detaylar bulunmaktadır.


Kanada süper vize başvurusu sahibinin finansal durumunun yanı sıra sağlık sigortası gibi konularda da dikkatli olması gerekmektedir. Kanada’da Süper Vize uygulamasına IRCC’nin belirlediği yerler üzerinden başvurular yapılabilmekte ve günümüzde online olarak da bu başvurular gerçekleştirilebilmektedir.


Başvuru süreci değerlendirme aşamalarında çeşitli faktörler rol oynasa da başlıca faktörlerin arasında mali durum, sağlık durumları ve ziyaret amacı gibi unsurlar önemlidir. Bununla birlikte eğer değerlendirme sonucunda başvuran kişi vize onayı alırsa belirli süre içerisinde Kanada’ya ziyaret edebilmektedirler.


Kanada’da Sağlık sigortası ihtiyacı da dâhil olmak üzere süper vize için özel gereksinimler vardır. Katılmak için tüm kriterleri karşılamanız gerekir.


Süper vize sahibi olarak şunları yapmanız gerekir:


  • Kanada'dayken ve Kanada’ya tekrar girişte sağlık sigortanızı yenileyin veya uzatın.

  • Kanada'dayken pasaportunuzun geçerli olduğundan emin olunuz.

*Kanada’da 6 ay veya daha kısa süre kalmak istiyorsanız ziyaretçi vizesine başvurmanız önerilir.



Süper Vize ile Ziyaretçi Vizesi Farkı Nedir?

Kanada’da süper vize ve ziyaret vizesi farklı amaç ve farklı süreçleri içermektedir. Bu anlamda da iki vize arasında birçok fark da mevcuttur. Özellikle süper vize ile ziyaret vizesi arasındaki temel fark süre farkı olarak görülmektedir.


Süper Vize aile üyeleri için özel vize türü olduğu gibi, süre anlamında da diğer vizelere göre daha uzun süreli vize türüdür. Standart ziyaretçi vizesi ise genel olarak kısa süreli ziyaretler ve turistik amaçlı seyahatler için verilen vizedir. Genel olarak ziyaretçi vizesi 6 ay gibi bir süreyi içerirken, süper vize 5 yıla kadar uzayabilmektedir.


Ziyaretçiler, Kanada’ya ziyaretçi vizesi ile tek defa giriş yapabilirken, süper vizede bu durum farklılık göstermektedir. Süper vize sahipleri, vize süresi boyunca Kanada’ya istedikleri zaman giriş ve çıkış yapabilmektedirler. Süper vize ve ziyaretçi vizesi arasındaki farklar bunlardır.


Kanada Süper Vize Süresi En Fazla Ne Kadar Olabilir?

Uzun süreli aile ziyaretlerini teşvik etmek için süper vize son derece önemliyken, süper vizenin süresi de kritik bir durumdur. Süper vizenin süresi genel olarak standart turist vizelerinden farklılık göstermektedir. Kanada’da süper vize süresi diğer vize sürelerine oranlar daha uzun süreli olarak ön plana çıkmaktadır.


Geçici bir oturma izni olarak verilen süper vizede vize sahiplerine daha uzun süreli ziyaret olanakları tanınabilmektedir. Genel olarak başvuru onaylandığında 5 yıl ya da daha uzun süre için geçerli vize almak mümkün olabilmektedir. Bu süre zarfında da vize sahipleri Kanada’ya istedikleri zaman giriş ve çıkış yapabilmektedirler.



Kanada Süper Vize Başvuru Şartları Nelerdir? Kimler Başvurabilir?

Kanada’da Süper Vize başvurusu şartları arasında birçok önemli unsur bulunmaktadır. Aile üyeleri ile uzun süreli ziyaretler için özel bir vize türü olan süper vizede belirli kriterler göz önüne alınabilmektedir. Süper Vize başvurularında belirli şartların arasında özellikle aile bağları, davet mektubu, finansal durum ve sağlık sigortası gibi unsurlar rol oynamaktadır.

Süper vize başvurularında, başvuru sahipleri genel olarak Kanada’daki bir aile üyesine ziyaret amacı ile başvurmaktadır. Bu aile üyeleri de Kanada vatandaşı ya da kalıcı oturum sahibi olmalıdır. Ebeveynler ve çeşitli akrabalara yönelik olan süper vize başvurularında başvuranın Kanada’da ikamet eden bir aile üyesinin olması gerekmektedir.

Başvuru sahipleri, Kanada’da bulunan aile üyelerinden davet ya da destek mektubu almalıdır. Bu mektup da ziyaretin amaçlarını ve ziyaretin süresini içermelidir. Destek mektubunun nasıl olması gerektiği hakkında daha fazla bilgi edinmek için makalemizi okuyabilirsiniz.


Bununla birlikte, ziyaretin amaç ve süresinin yanı sıra aile üyesinin finansal olarak destek vermesi de başvuruda önemli rol oynayabilmektedir. Başvuru sürecinin önemli bir parçası olan davet mektubu, başvuru evrakları arasında bulunması gereken en önemli belgelerin arasında yer almaktadır.


Süper vize başvurularında başvuru sahibi olan kişilerin ziyaretleri boyunca mali olarak desteklenebilecek durumda olmaları gerekmektedir. Bu durumu da kanıtlı ve belgeli bir biçimde başvuru evrakları içerisinde sunmalıdır. Başvuru sahiplerinin Kanada’ya seyahatlerinde konaklama ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek finansal kaynakları göstermeleri bu anlamda son derece önemlidir.


Aynı şekilde sağlık sigortası da Kanada’da sağlık hizmetlerinden faydalanmak için önemli olduğundan başvuru sahiplerinden istenen bir diğer kriterdir. Kanada’ya girişte gösterilmek üzere geçerli bir sağlık poliçesi yaptırmak son derece elzemdir.


Kanada Süper Vizeye Uygunluk Koşulları:


  • Süper vizeye hak kazanabilmeniz için, size ağırlayan birinin olması gerekir.(Host)

  • Sizi ağırlayan ev sahibi (host) çocuğunuz veya torununuz olabilir.

  • Sizi ağırlayan kişinin Kanada vatandaşı veya Kanada'da daimi ikamet sahibi olması gerekir ve aşağıdaki belgelerin kopyalarını sunmaları gerekir.

  • Sizi ağırlayan kişinin (ve varsa eşinin veya nikahsız partnerinin) Kanada vatandaşlık belgesi veya daimi ikamet belgesi

  • Sizi ağırlayan kişinin en az 18 yaşında olduğunu ve Kanada'da yaşadığını belgelemelidir.

  • Sizin için gerekli asgari geliri veya daha fazlasını karşıladığının kanıtı.

  • Sizi Kanada'ya davet eden kişi, ziyaretiniz süresince maddi destek vereceği sözünü içeren bir mektubu imzalar.

  • Çocuğunuzun veya torununuzun eşi veya nikahsız partneri, eğer Kanada vatandaşıysa veya Kanada'da daimi ikamet ediyorsa, mektubu birlikte imzalayabilir.

  • Gerekli minimum geliri belirlemek için, Kanada’ya davet eden kişinin aile büyüklüğünü listelemesi gerekir.


Süper Vize 2024 Gelir Tablosu

Çocuğunuz veya torununuz, azami gelir gereksinimlerini değerlendirmek için aşağıdaki gelir ölçeğini kullanabilir.


Aile Biriminin Büyüklüğü

Gerekli minimum brüt gelir

1 kişi (çocuğunuz veya torununuz)

$27,514

2 kişi

$34,254

3 kişi

$42,100

4 kişi

$51,128

5 kişi

$57,988

6 kişi

$65,400

7 kişi

$72,814

7 kişiden daha büyük ailelerde, her ilave kişi için ekleyin

$7,412


Kanada süper vize için ayrıca şunlara da dikkat etmelisiniz:


  • Kanada’ya süper vize başvurusunda bulunduğunuzda Kanada dışında olunuz.

  • Kanada Vizenizin Kanada dışındaki bir vize ofisine yazdırılmasını sağlayın.

  • Kanada'ya girişinize izin verildiğine emin olun. (Güvenlik, cezai veya tıbbi nedenler gibi Kanada'ya girmenize izin vermememizin farklı nedenleri olabilir)

  • tıbbi kontrolden geçmek

  • diğer bazı koşulları karşılamak


Kanada Devletinin "Süper Vize" için Başvurularda Dikkat ettiği diğer koşullar:

Kanada'ya gelip gelmeyeceğinizi karar vermeden önce birkaç açıdan değerlendirilirsiniz.  Bu değerlendirmelerde, Ziyaretinizin sonunda kendi seçiminizle Kanada’dan ayrılacak olan gerçek bir ziyaretçi olduğunuzdan emin olmak isterler. Diğer bir deyişle, Süper Vizeye Kanada’da göçmen olmak için başvurmadığınızdan emin olmak isterler.


Süper vize için başvuru yaptığınızda aşağıdaki açılardan değerlendirirsiniz.

  • Kendi ülkenizle olan bağlarınız

  • Ziyaretinizin amacı

  • Aileniz ve mali durumunuz

  • Kendi ülkenizin genel ekonomik ve politik istikrarı


Süper Vize Sağlık Sigortası

Kanadalı bir sigorta şirketinden veya Kanada dışında bulunan ancak Göçmenlik, Mülteciler ve Vatandaşlık bakanlığı tarafından onaylanmış bir sigorta şirketinden sağlık sigortası poliçenizin kanıtını almalısınız.


Süper Vize Sağlık Sigortası Kapsamı;

  • Kanada’ya giriş tarihinden itibaren en az 1 yıl geçerli olmalıdır

  • Depozito ile birlikte taksitler halinde veya tamamen ödenmelidir.

  • Sağlık hizmetlerini, hastaneye yatmayı ve ülkesine geri dönüşü kapsar.

  • Minimum 10,000 ABD doları tutarında acil durum teminatı sağlamalıdır.

Süper vize sahibi olarak Kanada'dayken geçerli bir sağlık sigortası poliçesine sahip olmanız gerekir. Kanada'dan ayrılmadan önce sağlık sigortanızın süresi dolacaksa, kaldığınız süre boyunca sağlık sigortanızı yenilemeniz veya sürdürmeniz gerekebilir. Kanada’ya her girişte özel sağlık sigortasının geçerli olması gerekmektedir.


Kanada'ya girdiğinizde ücretli sigorta belgenizi sınır hizmetleri memuruna göstermeye hazır olunuz.


Kanada Süper Vize Belgelerinizi Hazırlayın!


  • Sağlık sigortası şartı dahil olmak üzere süper vize için özel gereksinimler vardır. Başvurunuza aşağıda listelenen tüm belgeleri eklemeniz gerekmektedir.

  • Çocuğunuzdan veya torununuzdan davet mektubu


Ev sahibi çocuğunuzdan veya torununuzdan alacağınız davet mektubu şunları içermelidir:


  • Ziyaretiniz süresince maddi destek sözü

  • Aile büyüklüğü hesaplaması için dahil edilen kişi sayısı ve isim ve doğum tarihlerini içeren listesi

Süper Vize için Aile büyüklüğü nasıl hesaplanır?


Ev sahibinizin gerekli asgari gelirini doğrulamak için aşağıdaki kişileri aile büyüklüğü sayımına dahil etmelisiniz:


  • Kendiniz ve aynı anda başvuran diğer herhangi bir süper vize başvurusu sahibi (eşiniz gibi)

  • Ev sahibinin çocuk veya torunu

  • Ev sahibinin eşi (buna ayrılmış bir eş de dahil olabilir) veya ev sahibinin nikahsız partneri

  • Ev sahibinin ve eşinin ya da nikahsız partnerinin bakmakla yükümlü olduğu çocukları

  • Bağımlı çocuk tanımını (22 yaşının altında bekar çocuklar veya 22 yaşının üstünde olan ancak finansal olarak aileye bağlı çocuklar) karşılayan çocuklar, velayet ve nafaka düzenlemelerine bakılmaksızın sayıma dahil edilmelidir.

  • Daha önce onaylanmış süper vize başvuru sahipleri (Bu kişiler, ev sahibi veya ev sahibinin eşi veya nikahsız partneri tarafından imzalanan ve hâlâ geçerli olan başka bir davet mektubunda yer alan süper vize sahipleridir.)

  • Daha önce sponsor olunan kişiler (Bunlar, taahhüt süresinin hala yürürlükte olduğu durumlarda, ev sahibinin veya ortak imza sahibinin daha önce sponsor olduğu kişilerdir. Bu kişiler Kanada’da olmasalar bile eğer hala geçerli süper vizeye sahipler ise listeye dahil edilirler.)


Aile büyüklüğünüz nasıl hesaplayacağınıza dair daha ayrıntılı bilgi almak için Eğitim danışmanlarımızdan randevu alabilirsiniz.


Kanada Süper Vize için Asgari Gelir Gereksinimleri


Ev sahibi çocuğunuzun veya torununuzun gerekli asgari geliri karşıladığına dair kanıt sunmalısınız. Gerekli asgari geliri karşılaması gerekiyorsa, ev sahibinin eşi veya nikahsız partneri davet mektubunu birlikte imzalayabilir ve gelir belgesi sunabilir.


Kabul edilebilir gelir belgeleri şunları içerir:


  • Kanada Gelir İdaresi tarafından verilen son değerlendirme bildirimi (Notice of Assessment - NOA)

  • T4 veya T1 belgeleri (Ev sahibinin vergi kaydını belgelerler)

  • En son 12 aylık döneme ait maaş bordroları

  • İş Sigortasının Kapsam Beyanları

  • Serbest meslek sahibi iseniz, muhasebecisinden alınan, yıllık geliri teyit eden bir mektup

  • Diğer gelir kaynaklarının kanıtı

  • İşverenden iş unvanını, iş tanımını ve maaşı belirten yazı

  • Banka ekstreleri

Süper vize sağlık sigortası kanıtı


Kanadalı bir sigorta şirketinden veya Kanada dışında olan, lakin Kanada Göçmenlik, Mülteciler ve Vatandaşlık Bakanlığı tarafından onaylanmış bir sigorta şirketinden sağlık sigortası aldığınızı kanıtlayan ödeme belgesi sunmanız gerekir.


  • Bu sağlık sigortası; Kanada’ya giriş tarihinizden itibaren en az 1 yıl geçerli olmalıdır.

  • Önden tam ödeme veya depozito ile birlikte taksitler halinde ödeme yapabilirsiniz.

  • Sağlık hizmetlerini, hastaneye kaldırılmayı ve anavatana geri dönüşü kapsamalıdır.

  • Minimum 100.000 ABD Doları teminat sağlamalıdır.

  • Kanada'ya her giriş için geçerli olmalıdır ve talep üzerine bir sınır hizmetleri memuru tarafından incelenebilir.


Tıbbi kontrolü tamamladığına dair kanıt


Onaylı bir doktora tıbbi muayene yaptırdığınıza dair kanıt sunmalısınız.

Türkiye’deki onaylı doktorların kim olduğunu kontrol etmek için Kanada Göçmenlik, Mülteciler ve Vatandaşlık Bakanlığı resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz. Süreçleri ve detayları takip etmek için uzman kadromuzdan danışmanlık alabilirsiniz.


Ev sahibinizin Kanada vatandaşı veya daimi ikamet sahibi olduğunun kanıtı


Barındırıcınızın aşağıdakilerden biri olduğuna dair kanıt sunmalısınız:


  1. Kanada vatandaşı

Ev sahibini çocuğunuzun veya torununuzun (ve varsa eşinin veya nikahsız partnerinin) Kanada vatandaşlık belgesinin bir kopyası ile başvurabilirsiniz.


  1. Daimi ikamet sahibi

Ev sahibi çocuğunuzun veya torununuzun (ve varsa eşinin veya nikahsız partnerinin) daimi ikamet belgesinin bir kopyası ile başvurabilirsiniz.


Ev sahibiyle ilişkinizin kanıtı

Sizi Kanada’ya davet eden ev sahibinin, çocuğunuz veya torununuz olduğunu kanıtlamalısınız.


Kabul edilebilir belgeler şunları içerir:


  • Ev sahibinin doğum belgesi

  • Sizi ev sahibinin ebeveyni veya büyükanne veya büyükbabası olarak nitelendiren bir resmi nüfus kayıt örneği

Kanada Süper Vizesine Nasıl Başvurulur?


Öncelikle Süper vizeye Kanada dışından başvurmanız gerekir. Ziyaretçi vizesi kapsamında Kanada’da bulunuyorsanız, Kanada’dan çıkış yaptıktan sonra Süper Vize’ye başvurabilirsiniz.


IRCC Portalını (Kanada Göçmenlik, Mülteciler ve Vatandaşlık Bakanlığı başvuru portalını) kullanarak çevrimiçi başvuru yapmak için aşağıdaki adımları izleyin.


1. Davet kodunu alın, hesap oluşturun ve oturum açın

IRCC Portalını ilk kez giriş yapıyorsanız, yeni hesap oluşturmak için bir davet koduna ihtiyacınız olacaktır. Portaldaki e-posta formunu doldurarak e-posta adresinize davet kodu alabilirsiniz.  Kodunuzu aldıktan sonra portalda bir hesap oluşturabilir ve oturum açabilirsiniz.


2. Çevrimiçi formu doldurun ve belgelerinizi yükleyin

Tüm soruları cevapladıktan sonra yüklemeniz gereken belgelerin bir listesini alacaksınız.

Buna vize başvurunuzu destekleyen belgeler de dahildir.

Durumunuza göre belge listesini kontrol edin.


3. Kredi kartıyla ödeme yapın

Visa®, MasterCard®, American Express®, JCB® ve UnionPay® kredi kartlarını ve ön ödemeli kartlar ile portal üzerinden ödeme yapabilirsiniz.


Süper Vizeye Başvuru Yaptıktan Sonra Dikkat Etmeniz Gerekenler


İhtiyacınız olan tüm belgelere sahip olduğunuzdan emin olmak için başvurunuz Kanada Göçmenlik, Mülteciler ve Vatandaşlık Bakanlığı tarafından incelenecektir. Başvuru belgelerinizin eksik olması durumunda başvurunuz büyük ihtimalle reddedilir. Eksiksiz bir başvuru yaptığınızdan emin olunuz.


Ayrıca tarafınızdan ek gereksinimler istenebilir. Bu gereksinimler aşağıdaki isteklerden biri veya daha fazlası olabilir:


  • Kanada Göçmenlik, Mülteciler ve Vatandaşlık Bakanlığı yetkililerinden biriyle görüşmeye gitmeniz gerekebilir

  • Daha fazla bilgi göndermeniz istenebilir

  • Tıbbi muayeneye girmeniz gerekebilir

  • Sabıka kayıtlarınızı sumanız istenebilir


Çoğu başvuru birkaç ay veya daha kısa sürede işleme alınır lakin başvuru süreciniz döneme, kişisel bilgilerinize ve başvuru belgelerinizin durumuna göre değişir. Bu konuda daha ayrıntılı bilgi almak için uzman vize danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Başvurunuz onaylanırsa, vize almak için pasaportunuzu ibraz etmeniz yönünde talimatlar içeren bir mektup alacaksınız. Vizeden muaf bir ülkeden geliyorsanız, Kanada'ya vardığınızda size sınır hizmetleri memuruna göstermeniz için bir mektup gönderilecektir.

Başvurunuz reddedilirse size bir red açıklaması gönderilecektir.

Bu hassas süreçte profesyonel yardım almak vize onayı şansınızı artıracaktır. Bu yüzden dikkat etmeniz gereken ayrıntılar hakkında bilgi almak, Kanada Süper Vize başvurunuzu eksiksiz tamamlamak ve süreci sıkı takip etmek için deneyimli danışman ekimizden yardım almanızı öneririz.

Derinlemesine Uzmanlık ve Bilgi Deneyimi

Ekibimiz Kanada'nın göçmenlik yasaları ve düzenlemeleri üzerine geniş ve ayrıntılı bilgiye sahiptir. Bu, size en güncel ve doğru yönlendirmeyi sunarız.

Etik ve Profesyonel Danışmanlık

Açık ve Net Fiyatlandırma

Kişiye Özel Esnek Yaklaşımlar

Üstün Müşteri Memnuniyeti

Göçmenlik Danışmanlığı Hizmetleri İçin İletişime Geçin

Eğitim Danışmanlığı İçin Bilgi Alın

Detaylı Bilgi İçin Kaynaklarımızı İnceleyin

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Edin


624 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page